Blog
petak, siječanj 30, 2009
            Evo odgovaram na Vaša pitanja o cijeni tečaja. Kod mene tečaj košta 2000 kuna jedna tehnika. Traje 3-4 dolaska i taj dan se ostaje onoliko koliko je potrebno da se ugrade nokti. Nekim djevojkama treba više vremena, a nekima manje zato tečajeve radim individualno. Dakle, u salonu smo Vi, vaš model i ja. Potrebna su nam 2 – 3 modela koje bi trebali dovesti Vi.
            Zašto tako radim? Zato što onda nema onoga natjecanja tko će prije završiti nokte. Nikoga nije sram što je sporiji ili što nešto ne zna jer je početnik, i mogu se posvetiti samo Vama. Jako sam stroga i uporna što se tiče same tehnike, ali isto tako dopuštam vašoj slobodi da ćete u budućnosti stvoriti svoju tehniku s kojim će biti brže i spretnije.
            Radimo sve: pripremu nokta za ugradnju, pravilno ljepljenje umetka, pravilno nanošenje gela, akrila, ili fiberglasa, ovisno o tehnici koju radimo. Na kraju prolazimo kroz usmeni ispit kako bih provjerila je li Vam sve jasno i kako bismo još jednom utvrdili Vaše znanje. To je ukratko kako ja radim. Smatram da je važno i to što i nakon što ste završili tečaj, ja sam uvijek tu za Vas. Znači, ako naiđete na nekakav problem slobodno me nazovite i pitajte! Sve svoje polaznice obavještavam o novitetima što se tiče ukrašavanja, novim gelovima i sl.
             Nakon završenog tečaja dobivate certifikat kojim dokazujete svoju osposobljenost poslodavcu ili državnim službenicima ako pokrećete vlastiti posao. U cijenu nije uključen materijal, ali sve što Vam je potrebno možete nabaviti kod mene. Cijena početnog paketa ( materijala ) se može kretati u rasponu od nekoliko stotina kuna do nekoliko tisuća, ovisno o Vama i Vašim mogućnostima i željama.
     Cijena 1 tehnike 2000,00 kn samo gel, samo akril ili samo fiberglas
                  2 tehnike 2 700,00 kn ( koje odaberete )
                  3 tehnike 3 500,00 kn
             Ako su Vam potrebne dodatne informacije nazovite me na  092 1450 446 ! Rado ću odgovoriti na sva vaša pitanja vezana uz nokte i tečaj.
  
Nata
ŠKOLOVANJE

natai @ 22:41 |Komentiraj | Komentari: 14 | Prikaži komentare
Anketa
Što Vam je najvažnije kod učenja?Brojač posjeta
36940
 
Index.hr
Nema zapisa.